Salg af Pejsebrænde, Træbriketter og Træpiller

Brændesalg

Forside | Søg | Indkøbskurv | Til kassen
Vis kurv
0 vare(r) i kurven  I.alt 0,00 DKK
 

Datapolitik

På denne side kan du læse mere om, hvilke data Woodmaster A/S indsamler om dig, og hvad de anvendes til.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på woodmaster.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos WOODMASTER A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Woodmaster A/S og betroede medarbejdere har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Woodmaster.dk er Anne Marie Hansen.

Oplysninger afgivet til Woodmaster.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Woodmaster A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Woodmaster A/S via e-mail kontakt@woodmaster.dk.

Cookies

Woodmaster.dk anvender cookies til at lave statistik over antallet af besøgene, samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores besøgene for at kunne give dem den mest optimale brugervenlighed. Derudover anvendes cookies til tekniske funktionaliter, så vi kan huske dine præferencer under f.eks. købsprocessen. Ved at bruge Woodmaster.dk accepterer du at vi anvender cookies til førnævnte formål.

1. Hvad er en cookie

En cookie er en lille tekstfil som bliver gemt i din browser for at kunne genkende dig ved tilbagevende besøg. Cookien identificerer ikke dig som individuel bruger, den identificerer kun din computer. Coookien er ligeledes heller ikke i stand til at sprede virus eller anden skadelig software. Læs meget mere på dette link: Minecookies.org/information-om-cookies

2. Hvor langtid gemmes en cookie

En cookie gemmes på computeren i alt fra en dag til et vist antal måneder. Cookien fornyes ved hvert besøg/login.

3. Hvordan sletter man cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering kan du finde en vejledning hvordan du sletter uønsket cookies.

4. Hvordan undgår man cookies

Du kan finde en vejledning på Minecookies.org hvordan man blokere for cookies.

5. Cookies fra tredjeparter

Sitet anvender cookies fra Piwik Web Analytics, der har adgang til de pågældende cookies. Websitet bruger cookies fra Piwik Web Analytics til at måle trafikken på websitet. 

  Mangler du tekniske oplysninger på nogle varer, kan du sikkert finde dem her: www.nordstrom-handel.com
Copyright: Woodmaster ........ Levering overalt i Danmark